Kampaaja,  Parturi

SUURIMMAT HIUSTRENDIT

Kiitos, kun jaat postauksen someen

SUURIMMAT HIUSTRENDIT 2019

Joka vuosi mietimme mikä on kuumin trendi hiustenleikkauksissa ja väreissä. Mistä trendit tulevat ja kuka ne luo? Onko trendi samanlainen meillä Suomessa, kuin Yhdysvalloissa tai Lähi-Idässä? Sosiaalinen media tuo maat ja eri kulttuurit yhteen ja tämä yhdistää trendejä ympäri maailmaa. Eri kulttuureissa on kuitenkin isoja kauneusihanne eroja ja trendit voivat näyttäytyä eri tavoin eri puolilla maailmaa.

Itse löydän ja etsin trendejä enimmäkseen isojen muotitalojen näytöksistä ja virallisista trenditoimistoista. Sosiaalinen media on tuonut vaikuttajia isojen muotitalojen rinnalle ja seuraan myös tätä tyylisuuntaa. Katuvirtaan vaikuttavat instgram- ja youtube-tähdet ovat tänä päivänä jopa melkein yhtä isoja trendien luojia, kuin isot muotitalot. Yritän itse löytää näiden vaikuttajien punaisen langan ja selvittää sekä virallisia, että mikrotrendejä. Mikä somessa puhuttaa on tänä päivänä isompi trendi tavallisten (ja tässä tarkoitan ei-muoti-ihmisiä) ihmisten parissa kuin se mitä näemme Pariisin suurilla catwalkeilla. Samat säännöt puhuttelevat niin muodissa kuin hius- ja meikkitrendeissä.

50 SHADES OF RED.

PUNAINEN SEN OLLA PITÄÄ!

Jos minulta kysytään, punainen on suurin trendi hiustenvärjäyksessä. Punainen voi tuntua hyvin extremeltä, mutta punaisen sävyjä on paljon. Punaiseen trendiin kuuluvat myös kuparit sekä vaaleiden hiusten hennot lämpimään taittavat värisävyt. Lämmin sävy on trendikäs vuonna 2019 ja minusta se on ihanaa. Kaikkien ei enää tarvitse tavoitella sitä täydellistä platinablondia, joka ei edes sovi kaikille. Mutta miten löydän täydellisen punaisen? Kysy kampaajaltasi, hän osaa suositella sinulle sopivan sävyn. Jopa vuoden 2019 Pantone värisävy koralli ohjaa meitä lämpimiin tunnelmiin.

Punainen sävy hiuksissa vaatii huoltoa. Osta kotiin värihoito tuote jolla ylläpidät kaunista väriäsi kampaamokäyntien välillä.

BLUNT BOB. TYLPPÄ POLKKA.

Vaikka 2018 ohjasi meitä enemmän kerrostettuun ja kevyempään tyyliin, vuonna 2019 trendikkäin hiustenleikkaus on tylpästi leikattu polkka. Tylppäleikkaus sopii erittäin hyvin suomalaiseen hiukseen, sillä se saa hiukset näyttämään ja tuntumaan paksuilta. Polkan pituus kannattaa sovittaa omiin kasvoihin sopivaksi. Tylppäleikkausen ideana on saada latva näyttämään paksulta ja ehjältä, jolloin hiukset tuntuvat ja näyttävät väistämättä paksuilta ja terveiltä.

YLPEÄSTI HARMAA

Tämä muoti ei enää tarkoita värjättyä grannyä vaan luonnolisen harmaan tulemista muotiin. Enää ei tarvitse peitellä harmaita hiuksia vaan antakaamme niiden näkyä! Jos olet ikävässä hiustenvärjäyskierteessä, anna kampaajan tehdä hiusväristäsi luonnollisempi. Värikypärästä voi päästä helposti eroon tekemällä pikkuhiljaa väristä sopivampi joka antaa armoa juurikasvulle. Kuukausi kuukaudelta huomaat, että värikierre helpottaa ja voit kohta unohtaa sen kokonaan. Mikä onkaan kauniimpi väri kuin oma kaunis ja upea harmaa 🙂

Kylmän eri sävyt ovat kauniita myös hiuksessa joka on hyvin vaalea, mutta ei vielä harmaa. Voit luoda hiusvärillä kauniin sävyn joka on viileä, muttei tunkkaisen harmaa.

SUPER SUORA TUKKA

Kiharat ja laineet voidaan unohtaa ja teroittaa suoristusraudat kuntoon. Super sileä ja suoristettu tukka on super trendikäs vuonna 2019. Erilaiset suoristusseerumit ja öljyt auttavat pörrötukkaa saavuttamaan kauniin ja siloisen lookin.

HIUSKORISTEET

Tänä vuonna hiuksiin on laitettava koristeita. Erilaiset klipsit, pannat ja pampulat tuovat arkilookkiin jotakin jännää ja uutta. Hiuskoristeilla luot itsellesi trenkikkään lookin todella helposti. Hiusten pituudella ei ole merkitystä sillä erilaiset klipsit pysyvät jopa lyhyissä hiuksissa. Hiuskoristeiden aika on nyt! Minkälaisen koristeen sinä valitset?

SUTTUNUTTURA

Edelleen pikkumyy-nuttura pysyttelee trendien harjalla. Täydellisen epätäydellinen nuttura näyttää kauniilta mutta ei liian laitetulta. Lisää hiuksiisi voluumia hiuspuuterilla ja luo muhkea ja paksunnäköinen nuttura päälaelle. Jätä latvoja hieman näkyviin ja kiinnitä nuttura pinneillä. Tämä look sopii hyvin kiireisiin aamuihin. Lisäämällä kuivashampoota saat lookista vielä paremman.

KIILTÄVÄ JA TERVE HIUS

Kiiltävä ja terve hius on kaunis ja tänä vuonna erittäin trendikäs. Hoida hiuksiasi joko kampaamossa tai kotona erilaisilla naamioilla. Leikattu tukka on aina kauniimpi, kuin monta kuukautta kasvanut ja epäsiisti latva. Viimeistele kampaus seerumeilla ja latvatuotteilla. Erilaiset hiusöljyt ja kiiltosuihkeet tekevät hiuksesta kauniin ja kiiltävän.

VOLUUMIA HIUKSIIN

60-luvun inspiroimana Versace pre-fall 2019 näytöksessä nähtiin isoja kampauksia, jotka taistelivat maan vetovoimaa vastaan. Voit lisätä tämän trendin itsellesi käyttämällä voluumia antavia tuotteita ja tupeeraamalla kampauksesi 60-luvun tyyliin. Suomalaisen naisen unelma on saada lisää tuuheutta ja voluumia ohuisiin hiuksiin. Markoinoilla on paljon erilaisia pesu- sekä mutoilutuotteita joita käyttämällä hiuksiin on mahdollista saada upeaa tuuheutta ja runsautta. ID-hairin uusin tuote puffme-sarjasta on ihanat shampoo ja hoitoaine. Puffmen hiuspuuteri kuuluu omiin suosikkituotteisiin kampauksia luodessa. Puffmen tuotteita on saatavilla Saint Katariina Studiolta viikolla 10.

LILAT HIUKSET?

Jos uskomme maailmalla suosittuja hiustrendejä on lila vuoden 2019 valinta pastellihiuksista haaveilevalle. 2018 näimme paljon vaaleanpunaisesta, mutta vuonna 2019 trendikkäin valinta on lila tai savun pinkki.

OTSATUKKA

Kyllä, kuulit oikein. Otsatukka on super valinta jos haluat uudistaa tyylisi vuonna 2019. Otsahiukset voidaan leikata monella tapaa, tässäkin ohjenuorana on luoda juuri sinulle sopiva tyyli. Sopiiko kasvojesi muotoon pitkät verhomaiset otsahiukset, lyhyt mikro-otsis, kihara otsatukka, pitkä ja sekainen otsatukka, sivuotsis vai suora ja tylppä otsatukka? Tyylejä on monta mistä valita.

MINILETIT

90-luvun miniletit ovat jännittävä trendi. Näkyykö kesällä 2019 lettipäisiä naisia niinkuin 90-luvun lopulla? Letit mielletään enemmän tummaihoisten trendiksi, mutta sopivat oikeastaan kaikille hiuslaaduille. Hiuksiin voi lisätä tekokuitua tai oikeaa hiusta jotta leteistä tulee mahdollismimman paksun näköiset. Lettitrendi on edelleen ajankohtainen myös klassisemmissa kampauksissa. Lettikiharat tuovat myös tuulahduksen menneiltä ajoilta takaisin vuoteen 2019. Letitä kosteat hiukset illalla ja anna niiden kuivua yön yli. Aamulla sinua odottaa täydelliset lettikiharat. Supertrendikäs letittää hiukset keskijakaukselle.

kokeilin itse boxbraid-lettejä jo viime kesänä sillä tiesin niiden tulosta trendien huipulle. Taidan kyllä laittaa letit seuraavanakin kesänä 😉

Mitä trendiä sinä kokeilet?

Kiitos, kun jaat postauksen someen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.