hiustrendit 2020
Kampaaja,  Kauneus,  Meikkaus,  Parturi

SUURIMMAT HIUSTRENDIT 2020

Kiitos, kun jaat postauksen someen

HIUSTRENDIT 2020

Uuden vuosikymmenen alkaessa alkaa vastustamattomasti tekemään mieli uutta hiustyyliä. Onneksi muoti on nykyään armollisempaa kuin ennen ja kaikille löytyy se oma ”juttu”. Muoti-ilmiöitä ei koskaan tulisi seurata orjallisesti vaan ne pitäisi mieluummin soveltaa juuri itselle sopiviksi. Kaikki leikkaukset tai värit eivät sovi kaikille, mutta variaatiot kyllä.

Tässä suurimpia hiustrendejä vuonna 2020, olkaa hyvät:

BOB, POLKKATUKKA

Polkkaleikkaus jatkaa voittokulkuaan myös vuonna 2020. Polkka sopii erityisen hyvin suomalaiseen hiustyyppiin ja näyttää hyvältä lähes jokaisessa hiuksessa. Kasvojen muoto määrittää, mihin kohtaan polkka kannattaa leikata, jotta se näyttää imartelevalta. Polkkamalliset hiukset ovat trendikkäimmät leikattuna hyvin tylpästi, mutta myös pehmeämmät polkat kelpaavat. Polkka on super helppo, mutta silti tyylikäs ja klassinen valinta.

Gerli, Hiukset Kerli Augva. Tyyli, meikki Jaana Lauronen/Saint Katariina. Kuva Juha Laitalainen

RACHEL/ KERROSTETTU/THE SHAG

90-luvun kerrostettu hiustyyli palaa kauniimpana kuin koskaan. Pitkät tai puolipitkät kutrit saavat kaivattua tekstuuria ja liikettä. Kerrokset kehystävät kauniisti kasvoja ja leikkaus on ilmava ja helppo. Aivan ohuttukkaisen ei kannata kerrostaa hiuksiaan liikaa, sillä tyyli vie hiuksesta massaa pois. Liian ohennettu tukka ei näytä hyvältä. Rohkea voi jopa kokeilla stailata kerrostetun mallin 70-luvun tyyliin.

Milja. Stailaus, meikki ja hiukset Jaana Lauronen/Saint Katariina. Kuva Juha Laitalainen

MICRO CUT/ PIXIE CUT

Pitkästä super lyhyeen? Lyhyt pixietukka on super moderni ja tyylikäs. Kuka on sanonut, että naisella pitää olla pitkät hiukset? Tyyli korostaa kauniisti kasvoja ja näyttää aivan upealta. Trendikkäin tapa on stailata hiukset märän näköisiksi (wet-look).

Saila. Tyyli, meikki ja hiukset Jaana Lauronen/saint Katariina. Kuva Juha Laitalainen

KIHARAT:

Luonnostaan kiharia hiuksia korostetaan ja annetaan niiden elää omaa villiä elämää. Jos sinulla ei ole kiharaa omasta takaa, voit pyytää kampaajalta permanenttia tai kihartaa hiuksesi väliaikaisesti kihartimella. Älä siis turhaan suoristele kutrejasi vaan anna niiden liehua vapaana.

Ines. tyyli, meikki ja hiukset Jaana Lauronen/saint Katariina. Kuva Juha Laitalainen

MIESTEN TYYLI:

Katukuva vilisee yhä feidattuja leikkauksia ja vahvoja jakauksia ja jopa viivoja (hard parts), mutta näiden trendikkyys alkaa olla jo ohi. Ananaskin on onneksi menneen talven lumia!! Leikkauksiin haetaan muotoa ja korostetaan jokaisen miehen omia hyviä piireteitä. Vahvat feidaukset jäävät jo unholaan ja luonnollisemmat hiukset ovat muodikkaammat. Jos lyhyemmät tyylit kiinnostavat, valinta on Crue-cut, buzz-cut eli todella lyhyt siilimäinen leikkaus. Miesten hiusten värjääminen on jäänyt vähemmälle, mutta jos kaipaa hiuksiin hieman ilmettä, voi sitä hakea vaikka raidoittamalla hiuksia hieman. Miesten tyylissä ehkä ”back to basics” kuvaa parhaiten vuoden 2020 trendiä. Luonnollisempi parempi.

Boris. Tyyli, ehostus, hiukset Jaana Lauronen/Saint Katariina. Kuva Juha Laitalainen

OTSATUKKA

Otsatukan voi leikata monella tapaa, niin että se sopii jokaiselle kasvotyypille. On olemassa paljon vaihtoehtoja, kysy kampaajaltasi mikä sopisi sinulle parhaiten. Suora neliömäinen, kolmiomainen, lyhyt, pitkä, verhomainen… Jokaiselle löytyy sopiva 🙂

HIUSVÄRITRENDIT 2020

Onneksi vaihtoehtoja on monta sillä nämä eivät todellakaan sovi kaikille.

MUSTA: Sopii erittäin harvalle suomalaiselle, mutta jos olet yksi heistä, mustat hiukset ovat trendikäs valinta.

PUNAINEN: Punaisesta löytyy montaa sävyä ja tummuuseroa, jopa vaalealle blondille – strawberry blond (mansikka-blondi).

 ICE-BLOND/Jään valkoinen: Erittäin kylmän sävyiset vaaleat hiukset. Sopii hyvin, jos ihon sävysi on myös kylmä eli punapohjainen.

HIENOVARAISET VÄRIEROT VAALEASSA: Jos jään valkoinen on vähän liikaa, on luonnolisempi vaihtoehto parempi. Vaalean hiukseen voi tehdä hienovaraista syvyyttä värieroilla, jotka eivät riitele keskenään.

SUURET VÄRIEROT: Maailmalla enemmän nähtyä trendiä, joka ei ole vielä rantautunut Suomeen. Hiuksissa nähdään erittäin suuri väriero. Esimerkiksi tumman hiuksen etuosassa voi olla erittäin vaalea raitaosio. Pehmeämpää versiota näkyy kyllä meilläkin päin. Eli hiuksissa on sekä tummaa, että vaalea hiusta sulassa sovussa.

HIUKSET, MEIKKI JA STAILAUS: Jaana Lauronen AKA Saint Katariina, polkkatukan toteutus: Kerli Augva.

KUVAUS: Juha Laitalainen

HIUSTUOTTEET: Maria Nila, MEIKKITUOTTEET: Philip Martin`s (Hair corporation Finland).

Kiitos, kun jaat postauksen someen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.