Kauneus,  Meikkaus,  Pukeutuminen

NYT JUHLITAAN VUOTTA 2019

Kiitos, kun jaat postauksen someen

 

Vuosi vaihtuu ja on aika juhlia. Vuoden lopussa on tapana mietiskellä kulunutta vuotta ja sen tapahtumia. Mietin itse mitä olen saavuttanut ja toteutuiko haaveet, joita asetin itselleni vuoden 2017 lopulla. Teen yleensä aika paljon suunnitelmia uudelle vuodelle ja yritän miettiä niitä tavoitteina, en niinkään lupauksina. Usein lupaukset jäävät, mutta suunnitelmat pitävät. Suunnitelman tekeminen on tavoitteellista toimintaa ja se johtaa usein tekoihin ja toimintaan. Mitä sinun tulee tehdä, että suunnitelmasi toteutuu, sen kerron teille tänään. Aion tänäkin vuonna tehdä vuosisuunnitelman sekä yritykselleni, että omalle henkilökohtaiselle elämälleni. Yritykseni ja elämäni kulkevat käsikädessä, mutta minusta on hyvä myös erotella ne toisistaan. Tässä blogipostauksessa kerron teille, kuinka te voitte suunnitella elämäänne ja saada tavoitteet todeksi. Kerron myös miten voitte pukeutua uuden vuoden aattona niin, että vuodesta 2019 tulee elämäsi paras!

Mitä minä saavutin vuonna 2018

Tavoitteellisuus ja suunnittelu on paras teko, jonka voit uuden vuoden kynnyksellä itsellesi tehdä. Voit miettiä suunnitelman joko hiljaa mielessäsi tai kirjoittaa sen ylös. Kirjoittaminen on omasta mielestäni voimakkaampi ele, kuin pelkkä ajatus. Suunnitelman kirjoittaminen tekee tavoitteesta todellisemman. Teen usein myös unelmakarttoja, joihin kerään visuaalisesti kauniita kuvia ja tekstejä, jotka kertovat tavoitteestani. Tälläkin hetkellä keittiöni seinää koristaa ensi vuoden tavoitekartta. On tärkeää sijoittaa tavoite- tai unelmakartta näkyvälle paikalle. Kartan näkeminen auttaa sinua pitämään tavoitteet mielessäsi ja aktivoi aivoja tekemään alitajuntaisesti ratkaisuja kohti unelman toteutumista.

Kun mietin vuoden 2018 saavutettuja tavoitteita, olen tyytyväinen. Monet asiat ovat toteutuneet. Jotkut asiat ovat vielä kuitenkin kehitysasteella, mutta silti vielä tavoitettavissa vuoden 2019 aikana. Jos tavoitte ei heti toteudu, se ei haittaa. On ihan ok muuttaa strategiaa tai antaa ajan tuoda tavoitetta lähemmäksi. Pitää olla kärsivällinen ja mennö tavoitteellisesti eteenpäin. Yritykseni on kasvanut ja menee hyvää vauhtia eteenpäin. Olen saavuttanut paljon, mutta paljon on myös jäänyt seuraavaan vuoteen. Yritykseni on monimuotoistunut ja saanut lisää ulottuvuuksia. Olen  panostanut instagramiin ja  saanut uudet verkkosivut ja blogin käyntiin. Olen kasvattanut yrityksen palvelutarjontaa ja saanut uusia mahdollisuuksia. Tavoitteet kasvattavat minulla halua saada ne toteutuneeksi. Mieti mikä on sinun haaveesi ja muuta se tavoitteeksi. Unelmat ovat unelmia, joilla ei ole ehkä koskaan tarkoitus toteutua. Mieti miten voit muuttaa haaveen tavoitteeksi. Mutta muista, että tavoite tarvitsee toimintaa. Mikään tavoite ei tule, ellet ota askelta eteenpäin ja toimi. Oletko valmis tekemään töitä haaveesi eteen? Mieti mitä haaveesi toteuttaminen tarkoittaa käytännössä. Mitä askeleita sinun tulee tehdä jotta olisit lähempänä tavoitetta. Nämä ohjeet pätevät niin työtavoitteisiin, kuin henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Muista, että mikään ei tule ilmaiseksi.

Henkilökohtaisempi alue on ollut itseni kehittäminen ja siihen liittyvä henkinen ja fyysinen hyvinvointi ja kasvu. Painoa on pudonnut ja vartalon muokkaus on ollut keskeinen tavoite elämässäni ja olen hyvin tyytyväinen kehitykseen. Tässäkin asiassa on ollut todella tärkeää oma motivaatio. Henkinen hyvinvointi on suuri osa ihmistä ja sen yksi pääasioista on fyysinen hyvinvointi. Jooga, kuntosali, meditointi, urheilu ja itseni kehittäminen asettavat hyvät eväät elämään. Jokainen ihminen joka haluaa kehittyä jollakin osa-alueella elämässään on jo voiton puolella. Halu kehittyä on jo itsessään yksi askel eteenpäin. Ota askel kohti toimintaa joka muuttaa unelmasi tavoitteeksi. Internet ja kirjakaupat ovat täynnä shelfhelp-oppaita joista voi olla apua. Nykyään on helppoa ottaa selvää mistä vain, tietoa on rajattomasti ja helposti löydettävissä. Halusin laajentaa blogini aihealueita myös henkisen kasvun alueelle. Instagramissa päivitän usein elämän ohjeita ja haluan tuoda myös tätä aluetta enemmän blogiini. Toki aihealue pysyy kauneuden parissa, mutta haluan luoda myös syvällisempää ajatusta kauneuden ympärille. Kauneusala on usein pinnallista ja kylmääkin. Haluan itse nähdä alan erilaisena. Me kaikki tarvitsemme kauneutta ympärillemme, koska olemme visuaalisia olentoja. haluan tuoda nuo kaksi maailmaa yhteen, sillä uskon sen olevan mahdollista.

Uuden vuoden kaunein asu ja meikki

Olet ehkä huomannut kauppojen pursuavan kimaltavia asuja. Paljettia löytyy niin hameista kuin paidoista. Meikkibrändit ovat lanseeranneet kimallemeikkejä ja iho saa kuultaa ja kimaltaa. Nämä ovat avainsanoja uudenvuoden trendikkääseen pukeutumiseen ja meikkaamiseen. KIMALLA JA KIMALLA VIELÄ VÄHÄN LISÄÄ! Helpon uuden vuoden meikin luot nopeasti näin:

  1. Laita kuulas meikkipohja. Tähän hyvä tuote on esimerkiksi Lumenen  invisible illumination.
  2. Laita puuteria vain kasvojen T-alueelle, jos ihosi on taipuvainen rasvaisuuteen.
  3. Laita vaaleaa, ihon väristä luomiväriä koko silmäluomiin.
  4. Tummenna kulmakarvoja, mutta pidä ne luonnollisina.
  5. Rajaa silmät eye-linerilla ja laita ripsiväri.
  6. Laita hieman varjoa poskiluiden alapuolelle ja korosta highlighterilla poskipäitä.
  7. Punaa huulet kirkkaalla värillä.Kuvassa minulla on Eva Gardenin matte lipstick sävy 631
  8. Levitä glitteriä luomille. Eva Gardenin stardust glitter liquid eyeshadow on helppo levittää ja pysyy kauniina pitkään.
  9. Valmis 🙂 Muut meikit Cover Cover Cosmetics

Meikki näyttää hyvältä kiiltävän asun kanssa ja huulet tuovat kontrastia kuulaaseen ja kimaltavaan meikkiin. Jos ihastuit mekkooni, voit tilata sen täältä

Ja nyt juhlimaan!

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on uudelle vuodelle?

 

 

Kiitos, kun jaat postauksen someen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.