Kauneus,  Meikkaus

Mikä on kulmien laminointi?

Kiitos, kun jaat postauksen someen

Vuonna 2020 kohistaan kulmista! Tällä kertaa isoin puheenaihe on kulmien laminointi. Mutta mitä ihmettä se tarkoittaa? Laminoidaanko kulmat niin kuin tärkeät paperit? Laitetaanko kulmiin muovia? Tässä postauksessa kerron sinulle, mitä se kulmien laminointi oikein tarkoittaa.

Suurin kulmakarvatrendi vuonna 2020

Vuoden 2020 kulmakarvojen suurimmaksi trendiksi on noussut laminointi. Laminoinnin avulla kulmakarvat saavat paremman muodon ja värin. Kulmat pysyvät kauniisti uudessa muodossaan ja niitä on helppo ylläpitää kotona. Laminointi on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta nyt se on hypännyt oikein isoksi trendiksi. Meikkitaiteilijat ovat käyttäneet laminoinnista saavutettavaa tyyliä jo pitkään muotinäytöksissä ja kuvauksissa, mutta ilman pysyvää efektiä saavuttavia aineita. Laminoinnilla saadaan kasvoille kohottava efekti.

Sosiaalisessa mediassa voimme nähdä upeita kulmia, joiden jokainen karva on täydellisesti ojennuksessa. Överein trendi on nostaa kulmakarvat täysin ylös kohti otsaa, jolloin ilmeestä tulee hyvin epäaito. Luonnollisesti karvat haluavat osoittaa enemmän alaspäin. Erilaisten meikkitemppujen avulla naiset ovat kautta aikojen ojentaneet kulmiaan mitä erilaisempiin muotoihin.

Laminoinnin hyvä puoli on, että siinä ehostetaan vain olemassa olevaa karvaa. Kulmakarvoihin ei viilletä tai tatuoida lisää efektiä, vaan parannetaan omaa luonnollista karvoitusta. Laminointi helpottaa arkea, sillä kulmia on helppo ylläpitää kotona.

Mitä kulmien laminointi on ja kuinka kauan se kestää kulmissa

Kulmien laminointi on kulmien kestomuotoilu. Kestomuotoilulla tarkoitetaan, että kulmat muotoillaan laminointiaineella haluttuun muotoon. Voisimme puhua jopa kulmapermanentista, sillä aine jolla laminointi tehdään sisältää samoja aineita, kuin hiusten permanenttiaine. Permanenttiaineen jälkeen kulmiin laitetaan kiinniteaine, joka kiinnitää karvan sisällä olevat rikkisillat uuteen haluttuun muotoon. Laminoinnissa kulmat muotoillaan ja värjätätään niin, että voimme kutsua laminointia myös nimellä kestomuotoilu.

Laminoinnin jälkeen kulmat värjätään, jolloin uusi muoto tulee upeasti esiin. Väri tarttuu kulmakarvaan nopeasti ja tummenpana kuin normaalisti, sillä siihen on tehty hapettava käsittely. Laminoinnissa kulmien oma melamiini (väri) vaalenee ja tästäkin syystä värjäys on hyvä tehdä laminointikäsittelyn yhteydessä. Kestovärjäys pysyy laminoinnin jälkeen kulmissa hyvin. Väri saattaa näyttää käsittelyn jälkeen hyvin tummalta, mutta normalisoituu parissa päivässä. Riippuen kunkin ihmisen kulmista, tulos säilyy noin 3-4 viikkoa. Laminointi haalistuu ajan myötä luonnollisesti pois. Kulmakarvojen kasvukaudesta johtuen kulmien kestoväri tai muotoilu voi kestää vain noin kuukauden. Käsittelyn jälkeen suositellaan, ettei kulmia pestä 24 tuntiin jotta kulmakarva pysyisi hyvänä.

Laminointi on hapettava käsittely eli karva on laminoinnin jälkeen huokoisempi ja kaipaa hoitoa. Hoidamme hiuksiamme värjäysten jälkeen hoitoaineilla, joten myös kulmakarvoja tulisi hoitaa. Laminoinnin jälkeen voi karvoille levittää kulmille tarkoitetun hoitoaineen, joka suojaa ja hoitaa kulmakarvoja käsittelyjen välissä.

Keskustele laminoinnista kulma-artistisi kanssa ennen käsittelyn toteuttamista. Käsittelyä ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Jos kulmien karvoitus on todella heikko, ei kannata toteuttaa palvelua, sillä laminoinnilla emme lisää karvoitusta, vaan ehostamme jo olemassa olevia kulmakarvoja. Uusintakäsittely suositellaan kahdeksan viikon jälkeen.

Esteitä palvelun toteuttamiselle ovat allergiat, alopecia, trichotillomania, syöpähoidot, erilaiset iho/silmäsairaudet sekä ikäraja (16v).

xxx, Jaana Katariina

ps: Voit VARAA TÄSTÄ itsellesi ajan kulmienlaminointiin 🙂

Kiitos, kun jaat postauksen someen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.